Raute Repair Station R5 on ensimmäinen täysin automaattinen levynkorjausasema

Raute on tuonut markkinoille täysin automaattiset uuden ja ainutlaatuisen levynkorjausaseman sekä uuden sukupolven levynkorjauslinjan. Levyn korjauksen automatisoinnin myötä vanerintuotannon kustannustehokkuus kasvaa samalla kun levyjen loppulaadun tasaisuus ja eri laatujen hallittavuus paranevat. Uusimmat levynkorjausratkaisut ovat herättäneet suurta kiinnostusta ennen kaikkea Pohjois-Amerikassa, mistä osoituksena ovat saadut kaupat kahdelle eri asiakkaalle Pohjois-Amerikkaan toimitettavista levynkorjauslinjasta ja -asemista. 

Tilatut koneet ja laitteet toimitetaan vuoden 2021 loppuun mennessä ja ne suunnitellaan ja valmistetaan pääosin Rauten tuotantoyksikössä Nastolassa. Lisäksi osa työstä tehdään myös Rauten yksikössä Vancouverissa. Levynkorjausta ohjaavan konenäköteknologian toimittaa Rauten yksikkö Kajaanissa.

”Olemme kehittäneet ja tuoneet markkinoille uusia levynkorjausratkaisuja erilaisiin asiakastarpeisiin. Uudet tuotteet ovat erinomainen jatkumo levynkorjausteknologiallemme ja samalla myös uuden teknologian päänavaus. Koronapandemiasta johtuen suoritimme toisen tuotelanseerauksen virtuaalisesti vasta muutama kuukausi sitten, ja lanseeraukset johtivat lähes samanaikaisiin kauppoihin kahden pohjoisamerikkalaisen asiakkaan kanssa. Saaduilla tilauksilla on Rautelle erittäin suuri referenssimerkitys uudelleen suunniteltujen ja uusia ominaisuuksia tarjoavien täysin automaattisten levynkorjausratkaisujen toimittajana”, toteaa Rauten toimitusjohtaja Tapani Kiiski.

Tutustu Rauten R5 levynkorjausasemaan (video) tästä